Friske nåle og monitor er vores klub henvendt til DJ´en og mennesker med kærlighed til vinylpladerne. Klubben sætter DJ´en i centrum af hele oplevelsen og er en shout out til noget som vi desværre ikke oplever så tit. At der er friske nåle på 1210´erne og en monitor som fortæller os om vi har ramt niveauet.

I centrum af enhver god DJ oplevelsen er to 1210´ere og en stak plader!

Friske og nåle arbejder for bedre vilkår til DJ´s generelt. Vores klubscene følger en række guidelines som har til hensigt at give DJ´en den respekt vi mener hører sig til. Vores guidelines er:
Det er DJ´en der bestemmer musikken. Når man bruger så mange timer på at finde plader har man sgu en god fornemmelse for hvad der fungerer. Så lyt til musikken og udvid din horisont
– Alt udstyr er testet inden brug, og der er friske nåle på pladespillerne og en monitor sat til
DJ´en bliver ordentligt betalt for sit arbejde. Det tager lang tid at finde plader og det er en del af vores DNA. Så husk at du ikke kun betaler for den ydelse som du får, men også for alt det arbejder der ligger i at finde plader, lave set og iøvrigt øve sig.
All Vinyl baby… Vi elsker de muligheder som Serato og Traktor giver men vi elsker endnu mere den dybde en rigtig vinyl giver.
Uden kunstnere, ingen plader. Derfor skal KODA have Deres penge så medlemmerne kan få betaling for Deres arbejde
Hvis ikke du har lyst at leve op til disse guidelines som arrangør så kan vi anbefale en god konto hos Spotify 😉
Hvis du har lyst til at blive en del af klubben så send en mail til Rasmus “Plakrobotten” Petrussen på raz@vibetone.dk

Næste Friske nåle og monitor event kan findes her