I samarbejde med Beboerprojekt Puls har vi i Vibe & Tone designet et helt særligt forløb til unge med interesse for og lyst til at lære at skabe events. Projektforløbet afvikles i uge 32 – sidste uge af skolernes sommerferie. Uge-workshoppen er en del af samlet SSP-initiativ, og er gratis at deltage i.

Er du mellem 12 og 24 år, og har du lyst til at deltage kan du læse meget mere om indhold og tilmelding længere nede.

Vibe & Tone har mange års erfaring med at skabe events og vi har sammensat et program, hvor du kan lære en masse nyttige tips og tricks som vi selv har benyttet os af de sidste mange år. Hvis du ønsker at tage hul på eller blive bedre til at lave koncerter, talks, udstillinger eller andre fede events, er dette forløb skræddersyet til dig. Det er ikke nødvendigt med erfaring for at kunne deltage i forløbet – alle kan deltage uanset forudsætninger og erfaring.

Nordvest Festival

Praktiske information

Sted: Alle workshops bliver afviklet i Garagepark NV, Rentemestervej 53 2400 København NV hos Vibe & Tone i lokalet “Støddæmperen”

Program:

Mandag 3/8: Projektledelse + Funding (Krea workshop) – 16:00-19:00 

Tirsdag 4/8: Markedsføring, SoMe og hjemmeside – 16:00-19:00

Onsdag 5/8: Netværk – 16:00-19:00

Torsdag 6/8: Remedier, musikudstyr og god lyd – 16:00-19:00

Fredag 7/8: Afvikling af det afsluttende event/ fest – Ca. 16:00-19:00 (Dette afhænger af ugens udvikling)

Der vil være gratis mad og drikke til alle deltagere alle dagene.

Tilmelding

Du kan vælge at deltage på enkelte dags-workshops eller hele ugen. Tilmelding sker via mail til info@vibetone.dk . Angiv venligst dit navn og hvilke dage du ønsker at deltage i.

Forløbet er gratis for alle unge bosiddende i og omkring København NV

Bag om projektakademiet

Vibe & Tone er en virksomhed som arbejder med events, byudvikling og netværksledelse. Vibe & Tone drives af Mads Mazanti og Rasmus Petrussen der har mange års erfaring inden for musik, uddannelse og byudvikling. Vi har til dagligt huse i Garagepark NV, hvor vi blandt andet arbejder sammen med We Do Democracy og den lokale borgerforening bag Garagepark NV. Vibe & Tone har blandt andet været udvikler og medvært på Nordvest Festivalen, Jægersborggadefesterne, Suburban Dance Festival og andre mindre events i og omkring København NV.

Skulle du have nogle spørgsmål skal du være velkommen til at sende en mail til info@vibetone.dk for at høre nærmere.

Rasmus & Mads fra Vibe & Tone