Slack Ressources

Dette indlæg danner rammen om vores åben skole forløb med Utterslev skoles niende klasser.
Slack ressources er en ressource som er overskydende eller som på en eller anden måde enten smides ud eller ikke benyttes længere. I vores lokalmiljø er vi omringet af disse ressourcer over det hele. I vores hjem, på vores arbejde og ude i naturen osv. Det er en del af Jeres opgave at gøre brug af disse slack ressources.

Slack Ressources
Slack ressources er også en del af en bevægelse om bæredygtighed som du kan læse om her under verdensmålene. I kommer til at arbejde med verdensmål 12.5.1 – Ton af genanvendt materieale

Google Jamboard
Undervejs i jeres proces har i et Google jamboard som i skal gøre brug af. I kan med fordel downloade app til jeres telefon:
– Dag 1: 1/6-22 Jamboard

Design thinking & Double Diamond
Til at binde dagens sammen med benytter vi design thinking og gør brug af Double Diamond. Double diamond er inddelt i fire faser som tilsammen danner to diamanter, Fase 1 er Discover. Her opdager vi en masse ting. I fase 2 definerer vi vores emne / problem. I fase 3 går vi igang med at bygge vores prototype inden vi i fase 4 tester den på markedet. I dagens modul ender vi på omkring 3-4 stykker.

Links fra Mathilde

https://pin.it/1Cuv7X6

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd3Eleo6G7EF-2n40Wpv01_16DBxWUsgQsOmPaWqcT7UbT1FQ/viewform?usp=sf_link

https://www.canva.com/design/DAFDMsGMoXE/ICOY5z66yLfKu1PRB-CI6g/edit?utm_content=DAFDMsGMoXE&utm_campaign=designshare&utm_medium=link2&utm_source=sharebutton

Wordclouds

Hvilke problemer oplever du på pladsen (13 juni)
Hvilke problemer oplever du på pladsen
Hvilke Slack Ressources kender du…

Link til spørgeskema

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfl7C7bUhon3elox_WeXGHgQsZn_rKIsQigw-tlc64Gob393A/viewform?usp=sf_link

Galleri