Slidte skosåler og cykeldæk…

Et af vores kerneprincipper i Vibe & Tone er at bevæge os i byrummene og gå på opdagelse imellem bygninger, hænge på gadehjørnerne og gå i dialog med interessante mennesker vi møder. Vi kalder det princip for “slidte skosåler og cykeldæk”

Mødet med vinyl legende – Don Stener på Guldbergsgade

I starten af vores virke grundlagde denne metodik vores forståelse for Nordvest og omegn. Og i lang tid har vi gjort brug af den viden det gav os, blandt andet til at skabe www.nvaerk.dk som er vores netværk af lokale ildsjæle.

Efterhånden som tiden er gået kan vi dog se at vi mangler at blive rystet lidt i vores verdensforståelse og har på baggrund af dette støvet vores elskede princip af og kommet tilbage på Jernhesten med vores snørrede ikke så nedslidte vans og new balancen. Kort sagt var det på tide at slide lidt gummi via rugbrødsmotoren.

“Rudo don’t take your love to town”

Da vi er blevet hyret ind til en større workshop, som efterhånden er fjerde gang vi kører, så synes vi det var relevant at inddrage Nørrebro i det område som er i fokus til workshoppen. (Denne workshop hedder iøvrigt Charretten og du kan læse mere om denne inde på KEA global)

Vinduesteksten siger “Her er intet af værdi inde i rummet!” Vi synes nu de er rimelig værdifulde derinde.

Så i går havde vi sat et par timer af til at gå på opdagelse og se hvad der skete på 2200. Jeres kære skribent har jo bedrevet meget græsrodsarbejde ifb. Med Jægersborggade Handelsforening igennem min tid som butiksejer af Crate Beer & Vinyl, men ønsket om at komme nye steder hen bragte os rundt i bydelen og vores princip fungerer stadig. Faktisk fungerer det nu endnu bedre, da vi er blevet mere bevidste om vores funktion og den værdi vi kan skabe ved at binde mennesker sammen på tværs igennem projekter.

Interessante Cecilie fra Indie Records

Vores cykeltur begyndte på den røde plads og førte os bag om hallerne og hen til Bannana Park, videre til sankt hans torv og hen til Indie Records. Sidste stop bød på lækker kaffe fra interessante Cecilie som berettede om hendes fede butik. Som gammel pladebutiksejer er det altid rart at dukke op et sted hvor Leonard Cohen sprøde stemme frekvenserer ud fra membranerne på det fine anlæg. Vi mødte andre skønne personligheder langs turen som den gode Don Stener der glædede sig til en sommerferie i ro og mag. Undervej gav alle disse gode mennesker os virkelig god input til hvem der kunne være fokusorganisationer til vores workshop. Altsammen på baggrund af to timers “gummislidning”

Vi har altid ønsket os en traktor i NV

Dagen endte med at vi drønte forbi et af vores yndlingsbryggerier – Flying Couch for at hente en skøn trehaners bar som skal hen til vores fede lokale i Garagepark. Samtidig fik vi også verdens mest interessante fadølsanlæg med i handlen. En ladcykeltraktorfadølsanlægsrullende bar som gav NV kaffen galt i halsen da vi fragtede den fra Bygmestervej til Rentemestervej

Dagens høst; 10 dåsebajere og to vinyler samt en stak flyers…

Og nu står vi med værdifuld viden, et mere udbygget netværk, to barer og en hel weekend fri takket være vores princip om slidte skosåler og cykeldæk

God weekend og vi glæder os til at skænke Jer øl henne i Garagepark NV

Glæd jer til at øl fra Flying Couch og Rebel Donkey kan flyde igennem disse haner