Om Vibe & Tone

Vibe & Tone er en virksomhed der arbejder med byudvikling, netværksledelse og kulturskabelse.

Vi hjælper med at skabe sammenhængskraft mellem vores partnere og kunder og identificerer hvordan en organisations ressourcer bedre kan bringes i spil.

Det kalder vi ekstraprenørskab; At vi arbejder på en organisations vegne for at bringe dem i bedre kontakt med deres omverden

Vibe & Tone blev grundlagt i 2015 og drives af kulturentreprenørerne Rasmus Petrussen og Mads Mazanti.

Rasmus Petrussen har en baggrund som Business Development Engineer med en overbygning inden for læring og forandringsprocesser. Derudover har han en NLP Practioner coach uddannelse. Han har mange års erfaring inden for ølbranchen og har derigennem også stiftet Crate Beer & Vinyl. Til dagligt arbejder Rasmus Petrussen som adjunkt på Zealand Erhvervsakademi med fokus på uddannelsen innovation og entreprenørskab som primær arbejdsområde. Ved siden af arbejder Rasmus Petrussen også som DJ under sit alter ego; Plakrobotten og er medlem af Styregruppen for områdefornyelsen Nordvest
Rasmus Petrussen kan kontaktes via 3115 3661 eller via raz@vibetone.dk

R
Rasmus Petrussen

Mads Mazanti

Mads Mazanti

Ydelser

Ønsker du at benytte Vibe & Tones erfaringer og kompetencer benyttes vores standard timepris.

Vores standard timepris for konsulentarbejde er 995.- / timen pr medarbejder ex moms. Ved større projekter aftales projektpris.

Vibe og Tone har et erfaring med byudvikling, iværksætteri og netværksledelse. På baggrund af disse aktiviteter har vi udviklet en række produkter som løser problemstillinger inden for disse fagområder. Alle priser er eksklusiv moms.

Kursusforløb for kulturskabere

Projektakademiet er henvendt til uformelle og formelle byudviklere der modtager et spændende og nytænkende kursusforløb der skaber mere sammenhængskraft mellem byens aktører. I dette læringsforløb lærer du om:
– Iværksætteri inde fra og ud i praksis
– Netværksledelse og metode
– Funding og samskabelse
– Markedsføring og møder
– Kulturskabelse og afvikling
Kurset er både henvendt til ansatte i det offentlige som arbejder med kulturformidling og byudvikling og lokale ildsjæle der ønsker at skabe en forskel i deres bydel.
Pris for seks kursusgange er 9995.-kr pr. deltager

Teambuilding – “Skattejagt i NV”

Igennem vores stærke lokalkendskab har vi designet en byvandring der highlighter de unikke seværdigheder som ligger i bydelen Nordvest. I løbet af tre timer vil du sammen med dit team blive ført rundt i Nordvest udstyret med vores særlige kort som vi har designet til denne byvandring. Alt efter ønske kan denne byvandring modificeres så den passer til Jeres behov ift. forplejning og tidspunkt.
Prisen per deltager varierer fra 500 til 1000 kroner.

DJ´ing

Vi har igennem de sidste ti år arbejdet med at få fremmet kulturen omkring DJ´s.
DJ koster er 1000.-kr per time eller 2500.-kr. for 3 timer
Leje af udstyr er 2500.- for 2 pladespillere, mixer og PA anlæg

Se desuden vores side om Friske Nåle og Monitor

Foredrag

Vibe & Tone kan hyres ind som foredragsholder eller som indspark til workshops. Særlig hvis vi er inddraget i et en nyt tiltag hvor vi er med til at udvikle en ny platform eller et nyt tiltag i samarbejde med vores partnere og kunder er denne ydelse typisk relevant.
Et 45 min. foredrag koster 5000.- kr.
Er foredraget uden for Region Hovedstaden skal transport også dækkes