Åben fritid og skole

Vibe og Tone er leverandør til Åben skole og og Åben fritid i Københavns Kommune. Du kan finde vores tilbud på følgende links:
Åben skole for mellemtrin og udskoling:
Slack Ressources
Lær at lave et event
Åben Fritid for alle fritidscentre i Københavns Kommune:
Lav et event
Vi tilbyder aktiviteter til skoler og fritidscentre i Københavns Kommune. Tilbuddene er rette unge mennesker som ønsker at få et indblik i Demokrati, Iværksætteri og Kultur. Vores erfaring er at vores tilbud fungerer bedst i samspil med allerede eksisterende eller nyopstartet tiltag fra den enkelte institution. Vi har stor succes med at sætte vores kompetencer i spil til at understøtte og inspirere den hverdag som vores samarbejdpartnere befinder sig i. For at kunne tilbyde denne agile tilgang til vores forløb gør vi brug af hele vores repertoire af erfaringer, netværk og kompetencer.
Vi har et bredt netværk af samarbejdspartnere og kulturaktører som vi også gør brug af. Vi opfordrer eventuelle interesseret i at tage fat i os og høre om hvilke muligheder der er for et samarbejde. Kontakt os på:
Rasmus Petrussen, raz@vibetone.dk, 5076 2864. Lektor ved Zealand Erhvervsakademi med fokus på iværksætteri og projektledelse.
Mads Mazanti, maz@vibetone.dk, 4076 1800. Konsulent ved Solrød Kommune med erfaring inden for kulturudvikling og netværksledelse