Ung Kunst vitaliserer V&T…

En rundtur i Demokratigaragen

I forbindelse med det projektakademiforløb som vi gennemførte i uge 32 i Demokratigaragen kom vi lykkeligvis i forbindelse med Vilma fra Ung Kunst.
Ung Kunst er et projekt der opstod under Coronaen, fordi Vilma kedede sig og hun synes hun manglede en platform for ung kunst. Dette postede hun på hendes sociale medier, og det viste sig at hun var ikke alene om dette ønske. Som et kulturelt og kunstnerisk tyngdefelt begyndte hun at “trække” andre unge med ind, hvilket er endt med at de nu sidder og arbejder på at udgive en bog. Rimelig fed historie, men vi fornemmer også at vi kun er på kapitel 1 i en langt skønt værk som begyndte i foråret 2020.

Energi er gudskelov ikke ensrettet

Vibe & Tone elsker disse historier og vi vil meget gerne støtte op om sådanne initiativer og projekter. Fordi vi nu har et lokale til rådighed i Demokratigaragen, kunne vi i hvert fald byde ind med det som en start. Så onsdag den 26/8 fik Vilma inviteret hendes like minds med til en workshop som gik ud på at få flere involveret i Ung Kunst. Vi havde godt en fornemmelse for hvor det kunne gå hen, men vi var ikke forberedt på hvor inspirerende og vitaliserende det var for os at se den form for ansvarstagen, inklusivitet og passion som de kære mennesker bragte med sig. Vibe & Tone lever for at bringe ressourcer ind i vækstlaget af dansk kunst og kultur og når vi kommer i nærheden af disse “kilder” af mennesker som bringer noget så smukt som kunst ind i verden, og som ønsker at skabe en platform for at andre har lettere ved at komme ud med Deres kunst, så er det vand på vores mølle og vi arbejder videre for at støtte Ung Kunst. Men i virkeligheden støtter Ung Kunst og disse dejlige mennesker i lige så høj grad os som vi støtter dem. Og deri ligger der jo kimen til et smukt partnerskab fremadrettet.

God torsdag og hold øje med vores vores næste event her