Træt af at ligge derhjemme og at der ikke sker en….

Så vær med til at definere et af Københavns nye små vandhuller, og hjælp os med vores frivilligstrategi. Allerede solgt? Så meld dig som frivillig og komfur af fjerene.

Baggrund

Vibe & Tone blev grundlagt i 2016 med formålet om at skabe et lokalt forankret spillested, som skulle bidrage med mere end musik og kulturbegivenheder. Venuet skulle også fungere som mødested og koblende omdrejningspunkt i bydelen.

Det sted har vi nu fået på Rentemestervej 57, 2400 København NV. Stedet hedder Støddæmperen fordi der tidligere lå en gammel støddæmper-fabrik i lokalet. Støddæmperen er en del af demokratifællesskabet Demokrati Garage, hvor mange handlekraftige aktører er til stede. I Vibe & Tone er vi enormt glade for at være en del af dette nye og sydende fællesskabs-hub, der slår dørene op den 20. maj.

Med egne lokaler i Støddæmperen har vi et stort ønske om at involvere så mange forskellige mennesker som muligt i vores virke. Det gælder musikere, borgere, ildsjæle, kunstnere, musikelskere og andre interesserede. Eneste krav er at man skal have lyst til at byde ind med mere end hvad man tager ud.

I Vibe & Tone rækker vi derfor hånden ud til alle Jer, der kunne have en interesse i at være med til at forme Støddæmperen. Alle jer der ønsker at skabe kultur i krydsfeltet mellem frivillighed, kultur, inspiration og demokrati.

You had me at hello. Hvad skal jeg gøre?

Hvis du kunne tænke dig at være med til at udforme vores frivillig-strategi og komme i berøring med de snitflader vi kommer til at arbejde med, kan du sende os en mail på info@vibetone.dk

Skriv gerne hvad du kunne tænke dig at involvere dig i, eller hvilke idéer og områder du ønsker at arbejde med. Vi indsamler denne viden og gennemfører en række workshops, hvor vi bliver klogere på hvad den bedste strategi kunne være.

Skulle du blot have lyst til at byde ind som frivillig i Støddæmperens daglige drift er du selvfølgelig meget velkommen til dette. Også her kan du sende os en mail til info@vibetone.dk

Vi glæder os til at se jer i Støddæmperen!